Να στείλετε μήνυμα
aboutus

Beauty Yaurient Cosmetics Accessories Co.,Ltd.

Beauty Yaurient Cosmetics Accessories Co.,Ltd. Beauty Yaurient Cosmetics Accessories Co.,Ltd. Beauty Yaurient Cosmetics Accessories Co.,Ltd. Beauty Yaurient Cosmetics Accessories Co.,Ltd. Beauty Yaurient Cosmetics Accessories Co.,Ltd.
1 2 3 4 5
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Σε όλο τον κόσμο
Αριθμός Υπαλλήλων: 300~500
Ετήσιες πωλήσεις: 14000000-16000000
Ιδρύθηκε Έτος: 2002
Εξαγωγή pc: 80% - 90%
Περίπου εμείς
Εισαγωγή

, Καλλυντική Co. εξαρτημάτων Yaurient ομορφιάς (Shenzhen), ΕΠΕ είμαστε ένας τοπ makeup κατασκευαστής βουρτσών που βρίσκεται στην πόλη Shenzhen, Κίνα με 20 έτη εμπειρίας. Το εργοστάσιό μας έχει για 500staffs και τους εργαζομένους που ενσωματώνουν το σχέδιο, την έρευνα και την ανάπτυξη, την παραγωγή και τις πωλήσεις, και μπορεί να παρέχει το cOem και τις υπηρεσίες ODM για όλους τους πελάτες συμπεριλαμβανομένου του διάσημου καλλυντικού εμπορικού σήματος σε όλο τον κόσμο. Το εργοστάσιό μας είχε περάσει SGS SA8000, ISO9001, ISO14001, FSC και άλλη πιστοποίηση συστημάτων, και σύμφωνα με τις εθνικές ασφάλειες προτύπου.

ΚΙΝΑ Beauty Yaurient Cosmetics Accessories Co.,Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

ΚΙΝΑ Beauty Yaurient Cosmetics Accessories Co.,Ltd. Εταιρικό Προφίλ 1

ΚΙΝΑ Beauty Yaurient Cosmetics Accessories Co.,Ltd. Εταιρικό Προφίλ 2

ΚΙΝΑ Beauty Yaurient Cosmetics Accessories Co.,Ltd. Εταιρικό Προφίλ 3

 

 

Με την πλούσια εμπειρία μας, οι κατάλληλες βούρτσες μας είναι εξαγωγή στις Ηνωμένες Πολιτείες, τον Καναδά, τη Γαλλία, την Αγγλία, τη Μέση Ανατολή, τη Νότια Αμερική, την Ασία και άλλες περισσότερες από 100 χώρες και περιοχές. Παράγουμε κυρίως τα γνωστά εμπορικά σήματα καλλυντικών με την ποικιλία των καλλυντικών βουρτσών makeup. Οι πελάτες περιλαμβάνουν τη L'Oreal, τη Chanel, τη Mary Kay, Dior, τη YVES SAINT LAURENT και άλλα κόσμος-οδηγώντας εμπορικά σήματα.

ΚΙΝΑ Beauty Yaurient Cosmetics Accessories Co.,Ltd. Εταιρικό Προφίλ 4

Μπορούμε να παρέχουμε MSDS όλων των πρώτων υλών μας και τα αγαθά τέρματός μας προσαρμόστηκαν στην εξαγωγή τυποποιημένος κανονισμός ROSH ή προσιτότητας. Επίσης μπορούμε να παρέχουμε τα φιλικά προς το περιβάλλον υλικά PCR του ανακύκλωσης και διασπάσιμου υλικού για την τρίχα και τη λαβή (PLA, Sulapac, απόβλητα κ.λπ. ρυζιού)

ΚΙΝΑ Beauty Yaurient Cosmetics Accessories Co.,Ltd. Εταιρικό Προφίλ 5

Ειδικά έχουμε το ισχυρό σχέδιο και ομάδα έρευνας & ανάπτυξης, μπορούμε να σας δώσουμε το αρχικό σχέδιο sketch/2D/3D χορηγώντας την ιδέα σας. Τώρα έχουμε περισσότερα από 100 προϊόντα διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας.

ΚΙΝΑ Beauty Yaurient Cosmetics Accessories Co.,Ltd. Εταιρικό Προφίλ 6

ΚΙΝΑ Beauty Yaurient Cosmetics Accessories Co.,Ltd. Εταιρικό Προφίλ 7

     

Προσπαθούμε να παρέχουμε την παγκόσμιας ποιότητας υπηρεσία για κάθε πελάτη. Ελπίδα μπορούμε να έχουμε τις ευκαιρίες να συνεργαστούμε με την επιχείρησή σας.

 

 

 

Ιστορία

Η Co. εξαρτημάτων καλλυντικών Yaurient ομορφιάς (Shenzhen), ΕΠΕ ιδρύθηκε το 2002. Ήταν αρχικά εμπορική επιχείρηση. Με βάση την αναζήτηση της ομορφιάς, ανοίξαμε το εργοστάσιό μας για να μετασχηματίσουμε το 2003 το εμπόριο στην παραγωγή. Κινήσαμε το εργοστάσιό μας τρεις φορές, και επιλέξαμε τελικά τη θέση μας στην περιοχή Shenzhen LongHua. Καλύπτει έναν τομέα 12.000 τετραγωνικών μέτρων και έχει 350 υπαλλήλους.

 

Στα τέλη του 2016, η επιχείρηση αγόρασε ένα έδαφος και χτίζει το εργοστάσιο Hunan (HuNan) στη Co., το ΕΠΕ τεχνολογίας εξαρτημάτων καλλυντικών Yaurient επαρχιών) με έναν τομέα εργοστασίων 16.000 τετραγωνικών μέτρων. Η επιχείρηση έχει ένα καταχωρημένο κεφάλαιο RMB 5 εκατομμυρίων και μιας συνολικής επένδυσης RMB 50 εκατομμυρίων για την κατασκευή το εργοστάσιο και η οργάνωση ο εξοπλισμός.

 
 
ΚΙΝΑ Beauty Yaurient Cosmetics Accessories Co.,Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0
 

Υπηρεσία

Είμαστε επαγγελματικός κατασκευαστής των καλλυντικών βουρτσών με το σχέδιο, της έρευνας και της ανάπτυξης, της παραγωγής και των πωλήσεων σύμφωνα με τις διεθνείς ασφάλειες προτύπου. Μπορούμε να παρέχουμε το cOem και τις υπηρεσίες ODM για όλους τους πελάτες.

 

 

ΚΙΝΑ Beauty Yaurient Cosmetics Accessories Co.,Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

 

 

 

ΚΙΝΑ Beauty Yaurient Cosmetics Accessories Co.,Ltd. Εταιρικό Προφίλ 1

 

 

 

 

 

 

Η ομάδα μας

Η τοπ διοικητική οργάνωση επιχείρησής μας η θέση με τον Πρόεδρο, γενικός διευθυντής, αντιπρόεδρος.

Και έχει συνολικά 10 τμήματα, που περιλαμβάνουν:  Χρηματοδοτήστε το τμήμα Τμήμα εφαρμοσμένης μηχανικής Ε&Α Τμήμα πωλήσεων Ποιοτικό τμήμα Τμήμα PMC Τμήμα παραγωγής Τμήμα ελέγχου συστημάτων του ISO Τμήμα ωρ. & διοίκησης Τμήμα Purching Το σύνολο τμημάτων αποθηκών εμπορευμάτων έχει 230 υπαλλήλους στο εργοστάσιο Shenzhen.

 

 

Και έχουμε το εργοστάσιο υποκαταστημάτων μας στο επαρχία Hunan με 290 υπαλλήλους.

  

 

 

ΚΙΝΑ Beauty Yaurient Cosmetics Accessories Co.,Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

ΚΙΝΑ Beauty Yaurient Cosmetics Accessories Co.,Ltd. Εταιρικό Προφίλ 1

ΚΙΝΑ Beauty Yaurient Cosmetics Accessories Co.,Ltd. Εταιρικό Προφίλ 2

ΚΙΝΑ Beauty Yaurient Cosmetics Accessories Co.,Ltd. Εταιρικό Προφίλ 3

 

Στοιχεία επικοινωνίας